SAJMOVI

Ova manifestacija se održava u dva godišnja termina (proljetni i jesenski) ima za cilj predstaviti bogatstvo baštine, tradicijskih obrta i autohtonih proizvoda u vrijeme izvan glavne turističke sezone kao jedan od vrhunskih doživljaja destinacije.

OPŠIRNIJE O SAJMU

Manifestacija ima za cilj prezentaciju bogatstva turističke ponude šireg područja Splita kao turističke destinacije koja će se u 4 dana programa predstavljati na splitskoj rivi. Natjecateljski karakter projekta potiče kvalitetu turističkih proizvoda s ciljem poboljšanja kvalitete turističke ponude destinacije.

OPŠIRNIJE O SAJMU

S početkom ljeta i ulaskom u turističku sezonu na splitskoj Rivi će se u organizaciji tvrtke Spalatum D.M.C. održati Domestic Split Festival od 15. do 19. lipnja. Riječ je o manifestaciji koja promovira i prezentira domaće proizvode i rukotvorine izlagača iz cijele Hrvatske uz goste iz nekih susjednih zemalja, ali i folklorne nastupe, klapske programe, kulinarske radionice i prezentacije starih zanata.

OPŠIRNIJE O SAJMU

U posljednjih nekoliko godina stanovnici Splita željno iščekuju najbolji provod koji im donosi „Božićni sajam“. Poznate „splitske kućice“ na Rivi, Prokurativama i Voćnom trgu, simbol su zabave, druženja i topline blagdana. Razni organizirani koncerti i DJ nastupi, svojim glazbenim programom oplemenjuju noćne sate, a crkveni zborovi priređuju svečane božićne koncerte.

OPŠIRNIJE O SAJMU

Iz medija

KONTAKT

  Žnjan d.o.o.
  Adresa: Kralja Zvonimira 14/11, 21000 Split
  E-mail: info@znjan.hr

  Tel: 00385 21 585 421
  Tel: 00385 21 585 422
  Fax: 00385 21 585 423

  E-mail:
  info@znjan.hr
  marija.stancin.mijanic@znjan.hr
  marina.rancic@znjan.hr