DOMESTIC SPLIT

DOMESTIC – SAJAM RUKOTVORINA I DOMAĆIH PROIZVODA

Uoči početka ljeta i ulaskom u turističku sezonu na splitskoj rivi organiziramo još jedan od sajmova koji promoviraju domaće proizvode i rukotvorine kao vrhunske proizvode koji su postali sastavni dio turističke ponude Splita.

Termine sajma smo uskladili s dolascima kruzera u splitsku luku s ciljem da u danima kada grad bude prepun turista omogućimo posjetiteljima ponudu kvalitetnih rukotvorina, domaćih proizvoda, suvenira, svega onoga što ovakve manifestacije čini jednistvenim i prepoznatljivim ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu.
Osim sajamskih prezentacija i prodaje raznih domaćih proizvoda i ovaj će sajam ponuditi i radionice tradicijskih obrta, kulinarske radionice i brojne degustacije domaćih proizvoda.
U okviru manifestacije će nastupiti razni izvođači u 5 dana popratnog sajamskog programa.

Na ovom festivalu predstaviti će se najkvalitetniji prozvodi iz domaćih radinosti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, zdrava hrana, unikatne rukotvorine, umjetničke kreacije proizvođača kojih je sve više a kvaliteta koju postižu razlog je da ih želimo prezentirati brojnim turistima koji će se u lipnju naći u Splitu. I ovaj put sajam će pratiti zanimljiv kulturno umjetnički program : folklorni ansambli i klape na centralnoj pozornici ali i radionice ručnih radova za sve zainteresirane.

Domestic-2018-653x1024

KONTAKT

  091 4974003

  091 6038418

  Žnjan d.o.o.
  Adresa: Kralja Zvonimira 14 (11.kat neboder Koteks)
  Kontakt osoba: Marina Rančić
  Tel: +385 21 585422
  Mob: +385 91 4974003
  E-mail: info@znjan.hr