Tradicionalna sajamska manifestacija DOMESTIC SPLIT 2020. – SAJAM RUKOTVORINA I DOMAĆIH PROIZVODA održati će se u organizaciji SPALATUM D.M.C. d.o.o.ove godine u ljetnom terminu

Od 15.07. 2020. do 21.07.2020. na splitskoj Rivi.

Sajam koji se godinama održava u proljeće u vrijeme predsezone ovu se godinu zbog epidemiološke situacije održava u srpnju, prijaviti se mogu svi zainteresiranih izlagači-proizvođači domaćih proizvoda, suvenira, tradicionalnih gastronomskih delicija, vina, maslinovog ulja i ostalih autohtonih proizvoda domaćih radinosti i OPG-ova.

U sedam dana sajma na splitskoj Rivi svi posjetitelji moći će uživati u blagodatima zdravih jednostavnih pripravaka vrijednih ruku proizvođača iz cijele Hrvatske.

Ako uzmemo u obzir dugu pauzu i izostanak proljetnih sajmova koji su otkazivani diljem Hrvatske, sajam DOMESTIC SPLIT prilika je svima da plasiraju svoje domaće proizvode a i posjetiteljima mogućnost nabavke istih.

Nadamo se da će Splićani i njihovi gosti posjetiti DOMESTIC SPLIT 2020. i na taj način podržati naše domaće obrtnike i poljoprivrednike.

Prijave su još uvijek moguće aplikacijom putem prijavnice za sudjelovanje na sajmu koja se nalazi na web stranici.

Skip to content