HANDS – FESTIVAL NEMATERIJALNE BAŠTINE SPLIT

HANDS FESTIVAL – SPLIT
Festival nematerijalne baštine

HANDS – Heritage Artcraft Nature Domestic Split – Festival nematerijalne baštine – naziv je manifestacije s kojom promoviramo tradicijske obrte, domaće proizvode, glazbu, običaje i folklor kao dijelove nematerijalne kulturne baštine kroz njihovu implementaciju u turističku ponudu s naglaskom na isticanje lokalnih identiteta u doba globalizacije. Organizacijski se proteže od proljetnog u predsezoni do jesenskog koji se organizira u posezoni, svaki od ovih sajmova ovisno o sezoni ima svoju tematiku vezanu uz običaje i plodove tog godišnjeg doba.

Manifestacija je sastavljena od sajamskog dijela na kojem se predstavljaju najbolji proizvođači autohtonih proizvoda, prezentatori starih zanata rukotvorina i umijeća koji pripadaju našoj nematerijalnoj baštini i programskih sadržaja kao što su koncerti tradicijskih glazbala, klapske pjesme i folklornog programa.
HANDS FESTIVAL tako jamči kvalitetne sadržaje svim domaćim i stranim posjetiteljima grada koji mogu uživati u ljepoti baštine satkane u rukotvorinama, gastronomiji, folklornim i klapskim programima na najatraktivnijim gradskim lokacijama.

KONTAKT

  091 4974003

  091 6038418

  Žnjan d.o.o.
  Adresa: Kralja Zvonimira 14 (11.kat neboder Koteks)
  Kontakt osoba: Marina Rančić
  Tel: +385 21 585422
  Mob: +385 91 4974003
  E-mail: info@znjan.hr